За фирмата


Фирма “Кристон – Д” ЕООД произвежда висококачествени огледала за бита, мебели от стъкло и тонирани (цветни) стъкла с титаново покритие.

Фирмата подържа наличности на широка гама модели огледала в стандартни размери и приема поръчки за размери и цветове по желание на клиента. Фирмата предлага продуктите си по цени на едро за магазините от цялата страна и има щандове във всички магазини от веригата на Мр. Бриколаж.

Фирмата разполага с оборудване за производство на цветни огледала и стъкла по титанова технология. Производствената база се намира в гр. Стамболийски. Титановата технология е уникална с това, че се нанася фина емулсия от титан и титанови окиси върху основния консуматив – бяло прозрачно стъкло, при което се получават три основни цвята стъкло и огледало:

1. Титанов (сребристо-сив)

2. Бронзов (златист)

3. Син (от светло седефено синьо до плътно морско синьо)

Същевременно благородния характер на титана, който не корозира, обуславя изключителната издръжливост на титановите стъкла на външни атмосферни условия и прави титановите огледала много подходящи за влажни и/или мокри помощения.

 

Основни продукти, които фирмата произвежда:

–          Огледала – бяло и цветно

–          Тонирани стъкла със слънцезащита

–          Мебели от стъкло

НОВО от фирмата (патентован продукт):

  • Титанова облицовка за окачени тавани и фасади „Титаглас”

Фирма „Кристон – Д” ЕООД въведе в производствената си линия и патентова НОВ продукт за външна и вътрешна изолация на сгради и окачени тавани – огледален термопанел „Титаглас”. Този продукт съчетава естетичния вид на т.нар. „окачена фасада” с топло, шумо и водоустойчиви характеристики на ХПС изолацията, което го прави изключително енергоефективен и съобразен с модерните тенденции в строителството.

Освен производство на огледала и тонирани стъкла, фирмата е специализирана в дизайн и интериорни решения във вътрешната и външна архитектура на жилищни и обществени сгради. Фирмата изпълнява и проекти изцяло по Ваш индивидуален дизайн.

 

Copyright © ogledalakriston.com Кристон-Д – отражението е красиво